maanantai 7. joulukuuta 2015

TAKAISIN LUMEEN

Moi! Koeviikko ohi ja meni ihan hyvin. Olen melko tyytyväinen kaikkiin numeroihin, mitä nyt pari numeroa vähän harmittaa:) Lumet suli tuli takaisin ja suli taas... Saisi talvi jo tulla:/ Tässä olisi kuitenkin kuvia siitä kun oli vielä lunta:) Kuvat ovat kuitenkin hieman harmaita ja pimeitä, kun ei tuo aurinko ole näyttäytynyt hirveästi tässä viime aikoina. 



Kiitos Alida ja Jessika (Jessikan blogiin tästänäistä kuvista:)







Sunnuntaina juhlittiin 98 vuotiasta Suomea! Menimme aamulla mummin luokse, katsottiin Tuntematon sotilas ja mummi laittoi meille juustotarjottimen eli juustoja, pipareita, hedelmiä ja suklaata.:) Sitten äitin piti lähteä kuoro harjoituksiin ja minä menin mukaan kuuntelemaan ja muut kävi sillä aikaa hakemassa pitsaa:) Kotona syötiin pitsaa ja katsottiin Linnan juhlia. Oli kyllä kiva päivä, hieman erilainen kuin yleensä, mutta vaihtelu tekee hyvää:) Minulla oli kamera mukana koko päivän, mutta en saanut aikaiseksi ottaa yhtään kuvaa. Aina ei vain muista tai jaksa;)
Joulu tulee nopeaa tahtia ja hirveästi on vielä tekemistä ennen lomaa. Yritän kuitenkin tehdä jotain joulu aiheisia postauksia tänne. Saa nähdä mitä saa aikaiseksi;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♡